Wie is de IM-specialist

Astrid Nieland IM Specialist2010 een stage in Zuid-Afrika heeft mijn interesse voor Internet Marketing gewekt. Zonder enige kennis over Internet, heb ik het Brand Activations bedrijf “Perfect Solutions” hoger weten te krijgen in Google. Des tijds veel middels linkbuilding. Social Media was ook een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groot Brand Activations bedrijf dat samen werkt met grote namen.

Terug in Nederland, 2011 mocht ik een minor gaan doen, gek genoeg heb ik niet gekozen om deze in online marketing te doen, maar in Branding. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht op Internet Marketing. Daarnaast gaan deze twee aspecten van marketing heel goed samen. Kijk maar eens naar de trends van de laatste jaren, zoals content marketing.

Mijn kennis heb ik vervolgens echt opgedaan tijdens mijn werkzaamheden naast school, bij SEO Online Marketing in Breda. Hier heb ik meer het “Trucje” van online marketing geleerd en ben ik begonnen met het schrijven en bloggen over Social Media.

Na het afstuderen heb ik bij R2H Webdesign voor het eerst Branding en Internet Marketing samengebracht. Ik heb mijzelf hier nog meer ontwikkeld op het gebied van Internet Marketing en mijn kennis met anderen gedeeld door middel van verschillende blogs.

Inmiddels ben ik werkzaam bij Lastraga/Cryogas een zeer interessant bedrijf in de lastechniek waar ik door blijf gaan met marketing en online marketing. Maar wil ik mijn kennis kunnen blijven delen. En dat wil ik graag doen doormiddel van de website. Vragen en adviezen zijn altijd welkom, deze zal ik proberen te verwerken in een nieuwe blog.

Naast een Marketeer houd ik enorm van reizen, de wereld ontdekken, fotograferen en ben ik heel druk als trainer bij BredaGym, waar ik zowel op recreatief niveau als 6e divisie turnlessen geef.

2 thoughts on “Wie is de IM-specialist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.